NYHET! C-GLOW + C-SMOOTH

Møt C-Smooth og C-Glow to banebrytende kroppsprodukter fra Odacite.

Vi er veldig glade for å introdusere en luksuriøs, dynamisk duo med essensielle kroppsprodukter som jobber sammen for å jevne ut, lysne og gi fuktighet samtidig som de fokuserer på grovere hudtekstur, ujevn hudtone og slapp hud med mangel på elastitet.

Detter er kroppsspleieprodukter med ingredienser på ansiktspleie nivå.

Hva er spesielt med Hydra-firm kroppskompleks?

Hydra Firm Kroppskompleks er sammensatt av 2 typer C-Vitamin som gir glød og hjelper til å styrke elastiteten i huden ( strammer opp)  Du finner også Vitamin E en kraftfull antioksidant som beskytter huden og hjelper den med å holde på fuktigheten.

Basen er Safflower (Carthamus tinctorius)  på norsk kaldt Safrantistel, en ekstremt omega rik olje som tilfører huden essensielle fettsyrer i tillegg til å føre de andre aktive ingrediensene dypere ned i huden. Du finner også fytonæringsstoffer ( som forsterker og beskytter huden fra ytre faktorerer som kan gi irritasjoner, allergier, nupper, kviser etc) fra Vill gulerot og Rosmarin. Produktene har en oppfriskende duft av appelsin og basilikum.

C-Smooth er mer enn bare en kroppsskrubb!

Det er en full kroppsbehandling som kombinerer egenskapene til en skrubb med de oppstrammende fordelene av avansert oljeløselig vitamin C.

Sukkerkorn fjerner døde hudceller og virker utjevnende og utglattende.

Shea & Mango smør tilfører næring og styrker hudbarrieren. De deilige oljene i smøret eterlater huden silkemyk.

Mens du skrubber, tilføres huden en dobbel dose vitamin C – Tetrahexyldecyl Ascorbate, en svært stabil form for vitamin C og Kakadu Plum, kjent som en av de rikeste kildene til vitamin C i naturen – huden lysnes og virker oppkvikket.

Den forfriskende duften er som en urtehage og omvandler bade ditt til et luksuriøst spa.