7 DAGERS TØRRBØRSTING CHALLANGE

Børst i vei og kjenn forskjellen etter bare 7 dager! A holistic approach to beauty

Hva skjer egentlig med kroppen og huden din når du tørrbørster hver dag i 7 dager?

Karmameju tørrbørstene har blitt klassikere, og tusenvis av fornøyde kunder har gjort de daglige strøkene med tørrbørsten til en fast del av kroppspleie rutinen sin, av den enkle grunn av at de mange fordelene både kan ses og føles. Det kalles et “ritual” av en grunn.  7 dager er det vi tror må til for å oppleve en merkbar forskjell. Etter dette blir det bare bedre. Noen vil til og med si at det blir en avhengighet.

Vi utfordrer deg til å prøve vår 7 dagers tørrbørstingsutfordring.

 

Hvorfor tørrbørste?

Huden din har over 4 millioner. berøringsreseptorer. Med andre ord: 4 millioner. grunner til å børste huden din. Regelmessig tørrbørsting gir raskt synlige resultater. Det er massevis av fordeler med det stimulerende ritualet som bare krever at du bruker 2-3 minutter av dagen for å føle forskjellen.

  • Fjerner døde hudceller uten å skade huden
  • Fjerner tørrhet
  • Øker energinivået
  • Gjør huden mer elastisk
  •  Bidrar til reduksjon/forebygging av cellulitter
  • Stimulerer kroppens nervesystem, blodsirkulasjon og lymfesystem

 

Få kroppen i gang igjen

Det å føle seg utslitt, trøtt og sliten kan tyde på at lymfesystemet er blokkert eller overveldet av stress og forurensning. Tørrbørsting av huden er en utmerket måte å stimulere aktiviteten til hele lymfesystemet ditt. Tørrbørsting hjelper til med å fjerne gammel, død hud og åpner porene, lar huden detoxe, og forbedrer hudoverflaten. Den skånsomme stimuleringen av hudens øverste lag fremmer produksjonen av kollagen- og elastinfibre, så kroppsbørsting kan bidra til å redusere cellulitter. Tørrbørsting er også energigivende og beroligende på samme tid. De dynamiske strøkene over huden stimulerer både blodsirkulasjonen, nervesystemet og lymfesystemet, noe som gir den herligste pulserende følelsen i kroppen – kroppen vekkes til live. Samtidig er det selvelskende ritualet nærmest meditativt med sine repeterende, sansestimulerende strøk over hele kroppen.

 

Et eldgammelt skjønnhetsritualet som aldri blir gammelt

Et ritual som har vært kjent i århundrer, benyttet både av våre bestemødre og de gamle egypterne som en klassisk måte å eksfoliere huden på og er hemmeligheten bak en hud full av vitalitet og glød.  Se hva noen av Karmamejus tørrbørste fantaster sier om sine opplevelser.

“Min bedste Karmameju-oplevelse er nok, da jeg købte RECHARGE tørbørste! Den giver simpelthen den dejligste hud, og man føler faktisk, hvordan ens hud kommer til live.”  – Elise, 29 år

“For pokker da, en lækker hud jeg får af denne tørbørste! Har aldrig haft så blød og pæn hud på benene før…” – Nanna, 30 år

“I formår at bidrage til min hverdag hver morgen. Det er derfor, jeg springer ud af sengen 15 minutter før, så jeg kan nå tørbørstningen med RECHARGE og få nydt min morgen-hudpleje-rutine. Jeg bliver bare glad, og vil ikke være foruden jeres produkter.” – Line, 24 år

Vi opplever at folk rett og slett føler seg bedre etter at de har begynt med tørrbørsting- revitalisert og fylt av fornyet energi og velvære. Tørrbørsting er en praksis som understreker Karmamejus prinsipp om en helhetlig tilnærming til skjønnhet og velvære. Vi tror at tørrbørsting er egenpleie for både kropp og sjel . Ritualet virker nærmest meditativt med sine gjentatte, sansestimulerende strøk over hele kroppen. I tillegg oppnås en merkbar oksytoksineffekt (oksytocin er et kjærlighetshormon) ved å berøre hele hudoverflaten daglig.

Det er aldri for sent å begynne med tørrbørsting… men hvorfor vente?

Få en god vane under huden med tørrbørsting – kjenn forskjellen allerede etter 7 dager.