Om oss

FRI – Ren pleie er en hudpleiesalong, økologisk parfymeri og nettbutikk som kombinerer klassiske hudpleie tradisjoner med rene pleieprodukter.
Vi ønsker å være et rent alternativ for den beviste forbruker og kombinerer tverrfaglige teknikker for å oppnå best mulige resultater. For å kunne tilby våre kunder det beste innen økologisk hudpleie er vi stadig på jakt etter det «siste nye». Flesteparten av produktseriene vi jobber med og selger i vårt parfymeri tar vi derfor inn direkte fra produsenter hele verden over.
Vi ønsker å være et spennende, rent og naturlig alternativ med ansikt og kroppsbehandlinger tilpasset ditt behov, enten du vil ta behandlingen hjemme eller hos oss. Vi tilbyr produkter og behandlinger til kvinner, menn og barn.

Besøk oss:
Slemdalsveien 70,
0370 Oslo

Telefon: 23 22 00 00
E-post: fri@renpleie.no

Åpningstider:
Mandag – fredag
10.00 – 18.00

Lørdag
10.00 – 15.00

Ansatte:

Line Franck
Daglig leder/ Hudterapeut

Line er utdannet fra Den Franske Kosmetologskole i Oslo i 1989.
Hun har siden jobbet i ledende salonger i Oslo og i 10 år som markedssjef hos en av Norges ledene leverandører innen profesjonell hudpleie.
Line har stor pasjon for ingredienser og deres egenskaper i forhold til huden.

Cathrine Wroll-Evensen
Hud-og kroppsterapeut

Cathrine er utdannet hud- og kroppsterapeut og har drevet sin egen klinikk i 13 år. Hun har dyptgående kunnskap om hud og kropp – og har også erfaring som apotekeier.

Kristiane Falck Lauten
Hudterapeut/Massør
Kristiane er utdannet Hudterapeut ved Hudpleieakademiet og Massør fra Axselsons Body Work School. Hun har tidligere jobbet som hud og kroppsterapeut på et av Norges beste spa-anlegg. . Hun er oppriktig opptatt av rene ingredienser og økologiske produkter.

Paulina Fenrich
Fotterapeut / Manikyrist

Paulina har en Bachelor i Fotterapi fra sitt hjemland Polen. Hun har også spesialutdannelse innen Manikyr og jobber hos oss med vanlig lakk og Shellac.
Paulina utfører alle typer fotpleie også medisinsk behandling.

Line Kopperud

Hudterapeut/Voksterapeut/Manikyrist/Massør.

Line er utdannet hudterapeut fra Hudpleie Akademiet i Oslo.  Hun har jobbet i bransjen i 10 år og har bred erfaring med hudpleie, hårfjerning – også brasiliansk og neglebehandlinger og massasje.

Ingrid Bolstad Martinsen

Hud og kroppsterapeut.

Ingrid er utdannet hud og spaterapeut ved Hudpleie Akademiet i Oslo. Hun har tidligere jobbet på et dagspa i Oslo. Ingrid er å finne både i vår butikk og som arbeidende terapeut i kabinettet. Ingrid gjør alle typer hudbehandling, hårfjerning og farging av vipper og bryn.