Våre varemerker

Vi har tatt inn et utvalg av det siste innen hudpleie – både til behandlinger og hjemmebruk. Produktene du finner hos oss er naturlige – og som oftest økologiske. De er uten parabener, SLS, mineraloljer og genmodifiserte ingredienser.

 

 

TATA HARPER

Økologiske produkter som tar hud aldring på alvor. Høypotente produkter produserte av en kvinne som ikke vil gjøre noen kompromisser i forhold til kvalitet og virkemåte. For nydelig hud, uansett alder uten en dråpe syntetiske kjemikalier.

 

Les mer

 

THE ORGANIC PHARMACY

The Organic Pharmacy er et innovativt konsept som bruker teknologi og forskning fra det 21. århundre for å gi luksuriøs økologisk, klinisk bevist hudpleie og velvære. Legg et snev av naturen til hudpleie rutinen din med The Organic Pharmacy – naturlige og økologiske hudpleieprodukter for myk og vakker hud.

Les mer

DR DENNIS GROSS

Dr Dennis Gross – formuleringer er målrettede, potente og gir resultater. Navnet er synonymt med toppmoderne kosmetisk teknologi og formlene er av medisinsk kvalitet som ikke irriterer huden. Hver kvinne burde rydde plass i baderomsskapet for Dr Dennis Gross besteselgende «hero product» Alpha Beta Daily Peel. Dette totrinnssystemet forbedrer hudens struktur, myker opp rynker og forbedrer porene uten rødhet eller svie. Velg Ferulic + Retinol for plump, og C + Collagen for å lysne.

Les mer

MARINA MIRACLE

Marina Miracle er 100% naturlig hudpleie laget i Norge for deg som verdsetter kvalitet og velvære.

 

«Marina Miracle treffer det spesielle, søte, rene, grønne stedet der effektivitet, tekstur, duft møter naturlige norske ingredienser. Serien var en glede å oppdage og vakker å bruke.» -The Beauty Shortlist (2019)

 

Les mer

VOYA

 

Voyas mål er å skape enestående skjønnhet og hudpleie med integritet og i full harmoni med naturen. Hudpleie basert på håndhøstede alger fra Irlands ville atlanterhavkyst. Soil Association sertifisert.

 

Les mer

ILIA BEAUTY

Ilia Beauty er en ledene pioner innen The Clean Beauty Movement og har stolthet i å produsere gode produkter for kundene og miljøet. Ilia Beautys produkter er  cruelty-free og glutenfri og er laget uten talk, parabener eller syntetiske dufter.

Les mer

SOLEIL TOUJOURS

Soleil Toujours ønske er å slette skillet mellom luksuriøs hudpleie og seriøs solpleie, noe som gjør beskyttelse mot solens skadelige stråler til en daglig rutine, ikke bare til noe man gjør på en strand dag. Uten parabener, ftalater, pinner, polysorbater, silikoner, sulfater, gluten, glykoler, mineralolje og kunstige fargestoffer. Full av kraftige antioksidanter, mineraler mikronæringsstoffer og vårt EcoSun-kompleks.

Les mer

COOLA SUNCARE

 

Coola solpleieprodukter inneholder mellom 70 og 97 % Sertifiserte økologiske ingredienser.

 

Les mer

NAIF CARE

“No-nonsense skincare”. En naturlig serie med produkter til baby og barn. Da Jochem Hes og Sjoerd Trompetter fra Nederland begge ble fedre for første gang i 2013 oppdaget de at selv baby- og barneprodukter inneholder skadelige kjemikalier og ingredienser. Derfor skapte de Naif, et troverdig naturlig serie for baby og barn uten alt nonsense. 

 

Les mer

 

LEBON

Lebon er en kolleksjon med økologisk tannpasta full av gode ingredienser som er bra for både tenner og munnhelse.

Les mer

KURE BAZAAR

Den første neglelakken som kombinerer økologiske og naturlige ingredienser med moteverdens farger. År med forskning fikk skaperne av Kure Bazaar til å innse at kjemikaliene i neglelakk og neglelakkfjerner måtte reduseres dramatisk. Derfor utviklet de Kure Bazaar som er formulert med opp til 85% økologiske og naturlige ingredienser, hvor av neglelakkens base er basert på tremasse, hvete, bomull, poteter og mais. Resultatet er blitt en naturlig og økologisk neglelakk med lang holdbarhet, som tørker raskt, gir et nydelig skinn og er helt naturlig. Kure Bazaar er 10 free.

 

 

 

EQLOVE

Eq Love er fransk økologisk kosmetikk og solkremer. Sertifisert av Ecocert og Cosmebio godkjent. Solkremene til EQLove er de første i verden som ble godkjent ikke giftig for akvatisk miljø.  Alle produktene er cruelty free og viser stor respekt for hav og miljø.

HONORE DES PRES

Rett og slett uimotståelig! Honoré des Prés, verdens mest miljøvennlige parfymeri, lager dufter laget av rent rå, botaniske ingredienser for å blande de mest fortryllende, deilige og aromatiske duftene. Alle parfymeingredienser er sertifisert av Eco-cert og hver blanding er helt fri for fargestoffer, ftalater og syntetiske stoffer. Transporter deg selv til en aromatisk løftet verden.

PANIER DES SENS

Naturlig badeserie med flotte kroppsprodukter.

HUMBLE

Less is really more med Humble. Den originale formel starter med 4 rene ingredienser av høy kvalitet og med bærekraftige ingredienser: kokosnøttolje, ikke-GMO maisstivelse, bivoks og natron. For våre duftende produkter tilfører vi essensielle oljer av høy kvalitet for en rekke unike, uimotståelige dufter.

MJÙKR

Mjúkr NORWAY er et nytt norsk merke bestående av bærekraftige livsstilsprodukter. Med ønske om å inspirere til å ta bedre vare på naturen vår, var det å skape noe mykt, nært og stilrent, bakgrunnen for utviklingen av Mjúkr NORWAY. Med sitt minimalistiske design og poetiske tekster oser merket av kjærlighet for norsk natur.

Produktene er bærekraftig produsert med naturlige og nedbrytbare materialer. Alle produktene er veganske.

Mjuk for deg, meg og kloden vår.

SUPRACOR

Supracor ble grunnlagt i 1982, inspirert av naturens egne matematikere nemlig biene og deres bikuber. Resultatet ble den revolusjonerende og innovative Stimulite®, kort forklart er det sekskant-celler som er fusjonsbundet i bikubestruktur uten bruk av lim.

Dermed er Supracor med å forbedre livskvaliteten til mennesker på ulike områder, og er samtidig bevisst sitt ansvar til miljø og bærekraft.

KINN LIVING

Sertifisert økologisk, naturlig og miljøvennlig rengjøringsmerke.

LE SULTAN D´ ALEP

90% av oljene i Alepposåpe er en blanding av presset olivenolje og laurbærolje. Såpene er kjente for sine utrolige effekt på tørr, atopisk og sensitiv hud. 

NÜFACE

denne geniale enheten tilbyr, takket være avansert ‘mikrostrøm’ -teknologi (ofte referert til som en ‘naturlig ansiktsløftning’ teknologi) . Den avgir ekstreme lavspente elektriske strømmer som speiler kroppens egne naturlige strømmer, stimulerer kollagen og elastinproduksjon og reparerer hud.

NORDIC SUPERFOOD

Multifunksjonelle helse- og skjønnhetsprodukter med dokumentert effekt fra Norden.

Nordic Superfood by Myrberg består av bær og grønne pulverblandinger, kollagen, rå juice og teprodukter fra den ville, nordiske naturen. Helt fri for sukker og andre unødvendige tilsetningsstoffer og tilgjengelig i både pulver og flytende form. Bær og planter fra Norden har ekstremt mye høyere nivåer av antioksidanter og vitaminer enn tilsvarende i resten av verden, så med Nordic Superfoods produkter får du vitaminer, fiber og mineraler på en enkel og sunn måte.

NICHE TEA

Niche Tea ble lansert i London i 2016 som et svar på en eksplosjon i markedet rundt fokus på velvære og skjønnhet fra innsiden. Det er en kolleksjon av 6 håndblandete te–blends som dekker hele spekteret innenfor kropp og sinn. Selve teen kjøpes direkte fra noen av verdens beste te-plantasjer, og blandes med naturlige, virkningsfulle ingredienser i London. Her kan du nyte fantastiske smaker som er godt for både øye, kropp og sinn. Disse teene er også flotte som gaver.

SPA CEYLON

 

Spa Ceylon er en Ayurvedisk bad og kroppspleie serie fra Sri Lanka. Alle produktene er bygget opp med næringsrike baser fra Kokos, Sheasmør, Olivenolje og Jojoba.

 

Les mer