KJØP 2 KARMAMEJU PRODUKTER OG FÅ MED DO YOU SHOPPER BAG GRATIS

KJØP 2 KARMAMEJU PRODUKTER OG FÅ MED EN DO YOU SHOPPER BAG GRATIS! Tilbudet gjelder så lenge lageret holder.

Om DO YOU Kampanjen:

DO YOU

To ord. Fem bokstaver. En konsonant og fire vokaler. Det høres ikke mye ut. Og likevel er det nesten alt.

I en tid hvor vi er overveldet av meldinger om hva vi må og bør gjøre, tror Karmameju bare på én ting: DO YOU – gjør du, gjør det DU trenger!

DO YOU handler om å finne den indre forbindelsen til det som gir deg det du trenger for å være deg. Hva vil du gjøre akkurat nå? Det kan høres egoistisk ut å tenke på denne måten, for som barn ble vi lært opp til å «tenke på andre før oss selv», noe som sikkert var velment, men det er vanskelig å ta vare på andre hvis man ikke tar vare på seg selv. Du bør alltid komme først. Du er den viktigste personen i livet ditt, og vi drømmer om at du står foran på den vakre scenen: DITT liv. 

Fornøyd med dine valg.

Nyter nåtiden.

Ro i tankene. 

Til stede i dine handlinger

DO YOU i motsetning til DOING OTHERS. Når du først og fremst DO YOU, er det du kan tilby andre så mye større. Du vil blomstre og vokse jo mer du lytter til deg selv. Som er virkelig vakker i seg selv.

Så sett deg selv først – DO YOU! 

Vi har fått mulighet til å gi ut DO YOU shoppingbag til dere våre flotte kunder. Ved kjøp av 2 valgfrie Karmameju produkter vil dere nå i en begrenset periode få med denne flotte statement bagen, og med den på skulderen viser du – DO YOU!