NYHET – DR DENNIS GROSS VITAMIN C + LACTIC

Nå lanserer vi endelig Dr. Dennis Gross nyeste hudpleieserie Vitamin C Lactic som erstatter den tidligere C + Collagen Line med en ny og kraftigere antioksidantrik formel som effektivt behandler solskader, lysner huden, gir økt spenst, forbedrer synlige aldringstegn og lader opp huden med fornyet energi. C-vitamin er en av Dr. Gross egne favorittingredienser og denne serien både booster kollagenproduksjonen, reparerer huden mot frie radikaler skader og gir en fantastisk glød. Alt du trenger for å få en fastere, klarere og mer sunn hud og det med den reneste formen for C-vitamin.

Ny unik formula som gir synlige resultater

Vitamin C Lactic Line er en ny avansert serie med klinisk dokumentasjon der grunnformelen bygger på den reneste formen av høykonsentrert C-vitamin og melkesyre. En kraftfull duo som virker i synergi for å økeabsorpsjonen, fukte huden og tilføre en kraftfull dose beskyttende antioksidanter som motvirker frie radikaler og hudens aldring. Produktene er skreddersydd for ulike behov og beriket med virkningsfulle ingredienser som bla tre ulike typer C-vitamin for maksimal effekt: L-askorbinsyre, melkesyre, 3-O-etyl askorbinsyre, tetrahexyldecyl ascorbate, niacinamid, tranexaminsyre, ceramider og squalene.

Vitamin C Lactic serien  passer alle hudtyper og tilbyr alt din hud behøver. Du får en fastere, jevnere og klarere hud som er fylt av fukt, ny energi og stråler av helse og fornyet glød.

INGREDIENSENE I FOKUS

Vitamin C + Melkesyre – superduo som beskytter og reparerer.

Vitamin C (L-askorbinsyre)

  • Beskyttende antioksidant som nøytraliserer frie radikaler
  • Viktig for kollagensyntesen
  • Hjelper til å reparere stratum corneum og bevarer hudens helse
  • Minimerer overskuddet av melaninproduksjonen – Tyrosinasehemmer

Melkesyre

  • Melkesyre forbedrer absorberingen av C-vitamin slik at den kan nøytralisere frie radikaler i hudens lipidfase bedre, hvilket gjør den til den perfekte partneren til C-vitamin. Dr. Dennis Gross sier at melkesyre & L-askorbinsyre overlapper hverandre når det kommer til pH-verdi – sammen blir de stabile og kan brukes i samme formel.

Produktene i den nye Vitamin C Lactic serien:

15 % Vitamin C Firm & Bright Serum

Et antioksidantrikt serum med kraftig 15% L-askorbinsyre og melkesyre som synlig forbedrer tegn på aldring, slik som mørke flekker, ujevn hudtone, minsket elastisitet og fasthet, fine linjer, rynker og gusten hud. Denne banebrytende unike blandingen gir fastere hud, virker lysnende og styrker fuktighetsbarrieren.

Oil-Free Radiant Serum Moisturizer

En oljefri ansiktskrem som også fungerer som et serum! Kremen er ladet med 3 ulike former av C-vitamin og melkesyre som drastisk lysner opp, fukter og forbedrer synlige aldringstegn. Antioksidantene niacinamid og squalene hjelper til å styrke og balansere fuktighetsbarrieren for en synlig fastere og mer strålende hud. C-vitamin fungerer synergisk med både centella asiatica og chagasopp-ekstrakt for å bekjempe frie radikaler, roe og gjenoppbygge hudens ungdommelige glød.

Dewy Deep Cream

En ultrarik og nærende krem ladet med C-vitamin som fukter i dybden og tørr, matt hud får tilbake sin glød. Forbedrer synlig fine linjer, rynker og hudens elastisitet, samtidig gir den en silkemyk følelse og en fastere hud. C-vitamin, niacinamid, squalene og ceramider forbedrer aldringstegn og styrker fuktighetsbarrieren for en jevnere og mer ungdommelig hud.

Firm & Bright Eye Treatment

Denne silkemyke, raskt absorberende «øye-perfektor» er ladet med 3 former av A-vitamin, melkesyre og traneksaminsyre er klinisk bevist å synlig gi økt spenst til den ømtålige huden rundt øynene og minimerer forekomsten av hevelser, mørke ringer, kreppet hud og fine linjer på bare 1 uke. C-vitamin og traneksaminsyre forbedrer synlig hudens densitet, virker opplysende, minsker hevelser og forbedrer hudtonen. Melkesyre og centella asiatica hjelper til å fylle på hudens fuktighetsbarriere samtidig som de forbedrer utseende til trøtte øyne og virker mot hudaldring.