FRI REN PLEIES GUIDE TIL «SKIN CYCLING»

Du har kanskje hørt eller lest om «Skin Cycling» i det siste, men hva er det egentlig, og hvordan kan du gjøre det hjemme? Det kan du lese om i dette blogginnlegget.

«Skin Cycling» er en metode for å maksimere hudpleierutinen din. Teorien er basert på å dele hudpleierutinen din inn i to faser (to dager med eksfoliering og to dager med restitusjon). Skin cycling består altså av en fire-netters rutine som består av peeling, retinol og restitusjon. Den er designet for å gi maksimale fordeler av peeling og retinol, samtidig som den gir huden tid til å restituere og reparere.

Slik gjør du – Steg for Steg

 

Natt 1 – Eksfoliering

La oss starte din Skin Cycling rutine med en skånsom rens for å kvitte seg med alle slags urenheter og overflødige oljer og gjør huden klar for en eksfoliering.  Bruk en skånsom rens som rengjør, mykgjør og gir fuktighet til huden din.

Vi anbefaler – Hyaluronic Marine™ Meltaway Cleanser

Bruk deretter en peeling.  Vi anbefaler – Clinical Grade Resurfacing Liquid Peel. Denne peelingen løsner døde hudceller som hemmer frisk, strålende hud fra å stige til overflaten. Trinn 1 gir en kraftig konsentrasjon av melkesyre, glykolsyre og andre Alpha Beta®-syrer for å effektivt gjenopprette huden og får i gang fornyelsesprosessen. Trinn 2 gjenoppretter en strålende hud,  og hjelper til med å bekjempe aldringstegn og holde huden balansert.

Bruk så en nærende ansiktskrem i ansiktet og på halsen.

Vi anbefaler – B₃Adaptive SuperFoods™ Stress Repair Face Cream

 

Natt 2 – Retinol

Rengjør ansiktet med samme rens som du brukte den første natten (det er ingen grunn til å investere i en haug med forskjellige renser). Bare hold deg til en som fungerer for deg og er skånsom nok mot hudbarrieren din.

Bruk deretter et Retinol Serum. Start med en liten mengde på strørrelse med en ert, på ren tørr hud. Vi anbefaler – Advanced Retinol + Ferulic Overnight Wrinkle Treatment.

Påfør så din favoritt fuktighetskrem, her kan du fortsette med B₃Adaptive SuperFoods™ Stress Repair Face Cream eller hvis du liker en rikere nattkrem kan vi anbefale Advanced Retinol + Ferulic Intense Wrinkle Cream, Den er fullpakket med rene ingredienser som er vitenskapelig bevist for å regenerere kollagen, forbedre hudens klarhet og  glød.

Natt 3 og 4 – Restitusjon

Så er det tid for to påfølgende dager med restitusjon; disse dagene trenger du bare å rense og påføre en nærende fuktighetskrem som dypt hydrerer huden. Det handler om å tilsette ingredienser som hyaluronsyre, squalane og ceramider. På denne måten blir de aktive ingrediensene mer effektive, hudbarrieren holder balansen, og det går bare raskere å oppnå resultater da vi ikke trenger å forholde oss til restitusjonsfasen. Nøkkelen her er å forenkle og opprettholde hudbarrieren vår så sunn som mulig.

Vi anbefaler – Hyaluronic Marine™ Meltaway Cleanser og  B₃Adaptive SuperFoods™ Stress Repair Face Cream.