GUIDE: SOMMERSTELL FOR FØTTER OG HENDER

Sommeren er her og det betyr åpne sko, å kunne gå barbeint og som oftest freshe farger på neglene. Men frykt ikke – vi gir deg våre beste tips og rutiner for sommerstell av dine føtter og hender.

Hjemme fotbehandling:

Start med et fotbad fyll det opp med passe varmt vann og gjerne et badesalt (vi kan anbefale Detoxifying Seaweed Bath Soak fra The Organic Pharmacy) La føttene kose seg i 10 minutter før de tørkes og skubbes med fotfil hvis behov. Har du en Kroppspeeling tilgjengelig, benytt gjerne den og gi føttene en skikkelig skrubb. Klipp og stell neglene før du påfører en naturlig neglebåndsolje som for eksempel Kure Bazaar Organic Cuticle Oil for å gi næring og mykne opp harde neglebånd. Masser så inn en fotbalm for myke føtter. Ønsker du lakk på tærne gå lett over neglene med naturlig neglelakkfjerner før du legger base lakk, ønsket farge i to lag og til slutt en topp lakk.

Tips: Sliter du med å holde tærne separert mens du påfører neglelakken kan vi anbefale å ta litt papir og hekle den mellom tærne slik at de ikke kommer nær hverandre.

Mens føttene hviler og lakken tørker kan du ta fatt på hendene dine. Start med å file neglene til ønsket lengde, bruk gjerne en fin nelgebuffer hvis du har det tilgjengelig for å gi neglen en glatt, jevn og sterk overflate. Vask hendene godt, gjerne med en kroppspeeling som foreksempel Voya Organics sukker/saltskrubb Effervescence før du masserer inn Cuticle Oil også på neglebåndene på hendene. Masser så inn favoritt håndkremen din og la den virke noen minutter før du lakker med din favoritt Kure Bazaar farge og husk base og topp lakk, det gir et strålende resultat som varer lenge.

 

Noen av fargene vi liker i sommer:

Kure Bazaar Vinyle, Klar rød-orange som valmuer i sommereng.

Kure Bazaar Sereno, Vibrerende kornblå, men også mild – fargen oppleves som dempet på neglen.

Kure Bazaar Beige Milk, passer hele året, men kanskje spesielt til solbrune hender.

Ingredienser som vi ønsker (og ikke trenger) i neglelakk: Toluene, Formaldehyde, Dibutyl Phthalate, Synthetic Camphor, TPHP, Paraben, Xylene, Styrene, Benzophenone-1 and Benzophenone-3. Alle neglelakkene fra Kure Bazaar er 10-free og inneholder derfor ille disse ingrediensene.

 

Ønsker du å booke time til manikyr eller pedikyr / fotbehandling hos oss kan du gjøre det ved å trykke her.