14 DAGERS DETOX TIL DITT HÅR

Husker du hvordan håret ditt en gang var? Hvordan det var naturlig blankt, hadde volum og rett og slett virket gladere. Det var før de “moderne” shampoene kom på markedet, de som skal få håret ditt til å skinne, fulle av silikoner, harpiks og mikroplast, men håret og hodebunn får ikke puste med disse produktene og etter kort tid oppleves håret dødt, sprøtt og livløstInnersense er ikke en vanlig hårserie, Innersens er helt ren, økologisk og karbonnøytral. Og produktene kan hjelpe deg med å få ditt “gamle” hår tilbake – ta utfordringen 14 dagers detox kur for ditt hår. Du vil ikke angre.

Start din Detox:

Finn først ut hvilken shampo og balsam som passer for deg. Disse skal du bruke i kombinasjon med Detoxmasken, både gjennom kuren og etter.

Fukt håret og masser inn en rikelig mengde detox maske fra hodebunn og helt ut I hårspissene. Masken inneholder ingredienser som kull, mildt rensende, Kaolin leire trekker til seg toksiner, giftstoffer overproduksjon av fett og andre urenheter og økologisk sertifisert hvit eddik som skånsomt fjerne urenheter fra dine hårstrå uten å strippe det for naturlige oljer. Denne naturlige hårmasken hjelper deg / og håret ditt til å bli kvitt det som tynger deg,- og håret ditt ned.

La masken virke I 3 til 5 minutter før den skylles ut.

Etterfølg med ønsket Hairbath (shampo) og Conditioner (balsam) for ditt hår.

Til slutt Spray noen runder med Sweet Spirit Leave In Conditioner, for rent, behagelig og fuktrikt hår. Gjenta rutinen hver gang du vasker håret I 14 dager og gled deg til resultatet.

Tips: Vil du gå lengere med detoxen anbefaler vi også True Enlightenment Scalp Scrub – en frisk hodebunns peeling et par ganger i uken og selvsagt Hair, Nails & Skin kosttilskuddet fra Sea Ór. Du finner produktene nedenfor.