GUIDE: NATURLIG HÅRPLEIE

Fri Ren Pleie´s Guide til naturlig hårpleie med Innersense Organic Beauty.

Hvor mye bryr du om produktene du bruker på håret ditt? For noen kan det være mer skremmende å bytte ut hårptoduktene sine enn hudpleieproduktene sine. Man stiller seg spørsmål som; Hva er de beste naturlige hårpleieproduktene? Blir håret mitt veldig flatt og tørt hvis jeg blir naturlig? Fungerer naturlige hårpleieprodukter egentlig? Sannheten er at vår hårpleie sannsynligvis fortjener mye mer av vår oppmerksomhet. Mange vanlige hårpleiemerker stoler på billige ingredienser som gir umiddelbare resultater, men faktisk skader håret vårt i det lange løp (spesielt SLS og silikon). De samme ingrediensene kan også skade miljøet når de vaskes ut i rørene våre. Så det er mange grunner til å bytte.

Så hva er fordelene ved en naturlig hårpleie rutine? Å bytte til en ren naturlig hårpleie er ikke bare bedre for håret ditt, det er bedre for helsen din og planetenes helse. Innersense formulerer kun med plante- og mineralbaserte ingredienser og hopper over silikoner, sulfater og plast. Med håret ditt fritt for rester og belegg er håret og hodebunnen sunnere, hårveksten mer robust og du kan faktisk vaske håret mindre! Innersense-formler kommer også i 100% PCR-flasker, og selskapet er både B-Corp og Carbon-Neutral-sertifisert, slik at du kan ha god samvittighet over hårpleierutinen din.

Hvorfor er ingredienser så viktige for Innersense Organic Beauty?

Innersense og vi på Fri Ren Pleie mener at de beste ingrediensene for rent rent vakkert hår ikke er utviklet i et laboratorium. De er skapt av Mother Nature. Den store skjønnhetsindustrien forteller oss å kjøpe oss inn i «denne» nye ingrediensen og «den» nye ingrediensen, når de ideelle ingrediensene for håret vårt er de samme som vi ser ved bordene våre. Honning, aloe, sheasmør, tamanu og kokosnøttoljer, bare for å nevne noen. Mantraet til Innersense er «bli forelsket i håret ditt igjen», og disse ingrediensene er den reneste formen for hårkjærlighet.

Hvor lang tid tar det å ‘rense hårpleierutinen’ og fjerne produktoppbygging etc.?

Det varierer fra person til person. Vanligvis vil en ny bruker av Innersense Organic Beauty se en dramatisk forskjell i helsen til håret ila. to uker. For de som er litt utålmodige, lanserte vi nylig Detox Hair Mask for å akselerere prosessen. Det er også ideelt for de som bor i områder med høy forurensning eller på steder med høyt mineralinnhold i vannet.

Her kommer vår step-by-step routine med noen av produktene fra Innersense:

Step 1 – Detox Mask

Fukt håret og masser inn en rikelig mengde detox maske fra hodebunn og helt ut I hårspissene. Masken inneholder ingredienser som kull, mildt rensende, Kaolin leire trekker til seg toksiner, giftstoffer overproduksjon av fett og andre urenheter og økologisk sertifisert hvit eddik som skånsomt fjerne urenheter fra dine hårstrå uten å strippe det for naturlige oljer. Denne naturlige hårmasken hjelper deg / og håret ditt til å bli kvitt det som tynger deg,- og håret ditt ned.

La masken virke I 3 til 5 minutter før den skylles ut.

Step 2 – True Enlightenment Scalp Scrub

Masser en liten mengde inn i hodebunnen, følg deretter med å skylle godt ut.

Step 3 – Color Awakening Hair Bath Shampoo og Balsam

Etterfølg med ønsket Hairbath og Conditioner for ditt hår.

Step 4 – Sweet Spirit Leave In Conditioner

Til slutt Spray noen runder med Sweet Spirit Leave In Conditioner, for rent, behagelig og fuktrikt hår. Gjenta rutinen hver gang du vasker håret I 14 dager og gled deg til resultatet.

Tips: Dersom du liker å style håret enten med salt spray eller ved å føne det med volum så tilbyr Innersense disse produktene.