DR DENNIS GROSS – ALPHA BETA PEEL

Har du testet ut Dr Dennis Gross sine Peel Pads? Nå har du muligheten.

Dr. Dennis Gross sine ikoniske Alpha Beta Peels har en avansert, klinisk formel som gir et umiddelbart resultat. Å peele huden og fjerne døde hudceller er alpha omega for å oppnå og bevare en sunn hudhelse.  Man kan i grunnen si at peel padsene fra Dr Dennis Gross er som en bredspektret penicillin, den hjelper huden din med det huden trenger.

 

Strålende hud på bare 2 minutter.

 

Peelpadsene peeler huden og fjerner døde hudceller

Minimerer og forebygger linjer og rynker

Forbedrer hudens spenst og struktur.

Gir huden din en jevnere hudtone og demper hyperpigmenteringer

Stimulerer hudens fornyelsesprosess

Dyprenser og jevner porer

Fukter huden og gir ny glød

Gir både umiddelbare og langsiktige resultater.

 

Avhengig av hudtype og hudtilstand kan du velge og variere mellom 3 ulike typer peelpads. Huden din kan ha ulike behov avhengig av indre og ytre faktorer og ulike årstider.

 

Alpha Beta Ultra Gentle Daily Face Peel

En effektiv men også mild peeling med 3 AHA/BHA syrer og fuktigvende Hyaluronsyre. Anbefales til fuktfattig, tørr, sensitiv hud, hud som lett blir rød, rosacea og førstegangspeelere.

 

Alpha Beta Universial Daily Face Peel

Dr Dennis Gross sin originale peeling med en kraftfull blanding av 5 effektive multifunksjonelle AHA/BHA syrer som eksfolierer, jevner porer og virker hudforyngende. Passer til alle hudtyper.

 

Alpha Beta Extra Strength Daily Face Peel

Den kraftigste peelen som inneholder en høy dose av hele 7 forskjellige AHA/BHA syrer og er utviklet for dem som trenger en mer dyptgående eksfoliering og behandling. Anbefales til hud som alt er kjent med kjemiske peels, grovere hud, solskadet hud, kombinasjonshud, fet hud og kviser/akne.

 

Nå kan du teste disse fantastiske peel padsense.

 

Legg ved et notat på hvilken peel du ønsker å teste ut ved din neste bestilling i vår nettbutikk og vi sender med en prøve til deg kostnadsfritt. ( tilbudet gjelder i en begrenset periode og så lenge lageret rekker)