The Organic Pharmacy Anti-Ageing Routine 

Rutinen for anti-age inkluderer noen av de mest effektive og kliniske beviste formler som kombinerer en rekke naturlige og økologiske ingredienser og høyteknologiske botaniske stoffer for å stramme opp og redusere fine linjer og rynker. 

The Organic Pharmacy Rose Diamond Routine 

Rose Diamond Collection er tilpasset dem som ønsker en luksuriøs rutine med høyt potente ingredienser som gir huden glød og anti-age effekt.
Disse fløyelsmyke, klinisk beviste formuleringene med de fineste av naturlige effektive ingredienser for glødende hud. Rose Diamond-produktene inneholder økologisk rosevann, presset fra friske blomster av Rosa Damascena og luksuriøst diamantpulver. Rose Diamond produktene har også refill – muligheter. 

The Organic Pharmacy Sensitive Skin Routine 

Sensitiv hud pleier å være mer reaktiv som ofte fører til rødhet, flassing og hud som kjennes ubehagelig og sår. Denne rutinen er spesielt designet for å berolige og tilføre fuktighet men likevel tilføre glød og stamme opp. 

The Organic Pharmacy Brightening Routine 

Rutinen som gir huden din gløden tilbake. Reduserer pigmentering og jevner ut ujevn tekstur i huden. Etterlater huden din myk og med en vakker glød. 

The Organic Pharmacy Dry Skin Routine 

Huden kan ofte bli tørr og dehydrert. Gjenopprett gløden og fuktigheten med denne rutinen som reparerer huden. 

The Organic Pharmacy Oily Skin Routine 

Rutinen for oljete / blank hud er pakket full med antioxidanter og urter for å balansere oljeproduksjonen og bidra til å balansere huden.