Hudpleie

Alle våre klassiske ansiktsbehandlinger vil bli spesialtilpasset til din hud. Vi starter alle behandlinger med hudanalyse, rens, peeling, damp og utrensing. Så tilfører vi huden din den næringen den trenger, bestående av serum, oljer og kremer som masseres inn. Behandlingen avsluttes med maske og veiledning til eventuell hjemmebehandling

Behandling

Beskrivelse

Varighet

Pris

Terapauttilpasset hudpleie – 60 min

Her inngår hudanalyse, rens, peeling, utrensning med damp, massasje 10-15 minutter, maske.

60 minutter

 1.190 kr

Terapeuttilpasset hudpleie – 75 min

Her inngår hudanalyse, rens, peeling, utrensning med damp, massasje 10-15 minutter, maske. Denne behandlingen passer godt for de som har litt ekstra å rense ut.

75 minutter

 1.400 kr

Terapauttilpasset hudpleie – 90 min

Her inngår hudanalyse, rens, peeling, utrensning med damp, innslusing av næringsrike ingredienser, massasje 20 minutter, maske.

90 minutter

1.650 kr

Terapauttilpasset hudpleie – 120 min

Her inngår hudanalyse, rens, enzym eller fruktsyrepeeling, utrensning med damp, innslusing av næringsrike ingredienser og lifting behandling, massasje 20-25 minutter, maske.

2 timer

2.100 kr

Terapeuttilpasset ungdomsrens

Her inngår hudanalyse, rens, peeling, utrensning med damp, dyprens og maske.

45 minutter

995 kr

SkinPen behandling

Skinpen er en kollagenterapi behandling. Behandlingen virker ved at mikronåler penetrerer huden og på den måten lager en kontrollert skade. Huden responderer med å sette i gang en helingsprosess, dette øker kollagen og elastinproduksjonen i huden. Skinpen er en fin behandling for: Hudforyngelse, rynkebehandling, akne arr, medisinske arr, store porer og strekkmerker. Det anbefales en kur på 4 til 6 behandlinger.

60 minutter

1.890 kr

Gua Sha Energi og Balanse

Gua Sha er en eldgammel massasje tradisjon som stammer fra kinesisk medisin. Behandlingen minsker hevelse i ansiktet og renser huden for opphopende avfallsstoffer.Behandlingen bidrar til å redusere rynker, booste hudens glød, minske mørke ringer og hevede områder rundt øynene, og eliminere urenheter. Behandlingen avsluttes med en kjølende maske og jade roller for å optimalisere fuktighet og strålende glød. 

 

60 minutter

1.350 kr

Hydradermie Lift

Hydradermie Lift behandlingen arbeider med å stimulere ansiktsmusklene. Med alder har hudenen tendens til å bruke ansiktsmuskulaturensjeldnere, noe som får huden til å miste spensten og konturene til å slappe av.

Hydradermie Lift løfter ansiktstrekk ved å stimulere ansiktsmusklene. På bare noen få minutter virker ansiktet yngre og synlig løftet.

60 minutter

90 minutter

120 minutter

1.550 kr

1.850 kr

2.200 kr

Signaturbehandlinger

Våre leverandører har spesialutviklede behandlinger som fremmer produktenes sammensetninger og ingredienser. Ofte skal flere produkter brukes sammen for et best mulig resultat. Det finnes også ofte apparatur og spesielle massasjeteknikker til de forskjellige signaturbehandlingene.

Behandling

Beskrivelse

Varighet

Pris

HELT FRI Signaturbehandling

Fri Ren Pleies signaturbehandling.

Behandlingen starter med en 30 minutter rygg- og nakkemassasje hvor vi arbeider fra korsrygg og opp til toppen av nakken for å løse opp spenninger i muskler og for å øke bevegeligheten i ryggsøylen. Etterfulgt av en 60 minutter Terapauttilpasset hudpleie som inngår hudanalyse, rens, peeling, utrensning med damp, massasje 10-15 minutter og maske.

90 minutter

1.850 kr

Rose Diamond Lifting Behandling

– The Organic Pharmacy

Dette er behandlingen for deg som ønsker oppstramming og glød. Opplev en fantastisk glødgivende rens med både Rose Diamond eksfolierende rensekrem og papaya enzym peel. Vi påfører så Rose Diamond Oxygen Gel som sluses inn i huden samtidig som vi stimulerer og løfter ansiktsmuskulaturen med muskelstimulerende apparatur. Ansikt og nakke/skulderpartiet masseres med en kombinasjon av akupressur og lifting massasje før behandlingen avsluttes med Collagen Boost Mask og pleie produkter tilpasset din hudtype

75 minutter

2.200 kr

The Rose Crystal Lymphatic Facial

– The Organic Pharmacy

The Rose Crystal Lymphatic Facial er en luksuriøs massasjebehandling full av duftopplevelser og deilige konsistenser. Gjennom behandlingen får du dyprens, eksfoliering, damp og utrensing før vi går videre og jobber med hele 4 forskjellige masker med ingredienser som …Rosehip (nyperose), Seaweed (alger), Honey & Jasmine (honning og jasmine) og Collagen (fuktighet). Dette blir påført sammen med ansikt, skulder, hodebunn, hånd og fotmassasje (de to siste ved 90 min behandling). Ved denne behandlingen «vekkes» lymfesystemet ved bruk av rosekrystaller, og en acupressure-massasje som stimulerer og strammer huden. Resultatet er en energirik og glødende hud. Denne totale behandlingen får deg til å føle deg som ny, og klar til å møte verden.

60 minutter
90 minutter

1.300 kr
1.850 kr

Vitamin C and Papaya Enzyme Peel

– The Organic Pharmacy

Skånsom enzyme peel som både fornyer og klarner huden. Frisk opp huden og få frem dens naturlige glød med denne behandlingen. Behandlingen jobber målrettet på pigmentflekker og ujevnheter i hudfarge og hudstruktur på ansikt, hals og bryst/skulderpartiet. Behandlingen jobber også effektivt på fine linjer og strammer opp og sammentrekker porene. Ved bruk av naturlige aktive ingredienser som hibiskus, C-vitamin, papaya og plantesyrer, gir denne behandlingen deg en hud som fremstår klar, næringsrik, stram og utrolig myk.

60 minutter

1.550 kr

Recovery Antioxidant Facial

– The Organic Pharmacy

Denne behagelige behandlingen begynner med nøye rens av huden for så å legge på en av The Organic Pharmacy´s Corretive Booster Maskertilpasset din hudtype. Deretter utføres det en dyprens med vapozon og en lett hodebunnsmassasje, etterfulgt av enda en maske tilpasset din hud. Så utføres det en lymfedrenasje sammen med et par av The Organic Pharmacy´s kult-produkter.  Behandlingen avsluttes med massasje av nakke og skuldre.

60 minutter

1.290 kr

The Ulitmate Glow

– Seed to Skin

En avslappende og utrolig luksuriøs opplevelse, dette skreddersydde hudpleie ritualet gir huden din en fornyet hudoverflate, intenst med fuktighet, en dyptvirkende detox og et skikkelig oksygen boost. Seed to Skin sine nøye utvalgte formler kombinerer det beste fra naturen med resultat drivende molekylære leveringssystemer som får de aktive ingrediensene dypere ned i huden for maksimalt resultat. Gjennom behandlingen får du oppleve nye massasjeteknikker blant annet med Jade Roller, deilige ansiktsmasker og avslappende oljer.  Det er bare å nyte.

60 minutter

1.950 kr

Detox Defence Facial

– Tata Harper Skincare

Tata Harpers Detox Defence Facial er den perfekte motgiften mot byliv som kan stresse og fjerne glød i huden. Gjennom behandlingen får du oppleve nye massasjeteknikker sammen med Tata Harper skincares favoritthydrater og fuktighetskremer for en komplett hudfornyende opplevelse. Det er på tide å slå tilbake, detoxe porene og fornye gløden.

75 minutter

1.750 kr

Youth Giving Facial

– Tata Harper Skincare

En komplett ansiktsbehandling for å bremse hudens aldring. Ved bruk av Tata Harpers Supernaturals bidrar behandlingen til å styrke, løfte, gi spenst og lysne huden. Avanserte terapeutiske massasjeteknikker kombinert med aktive ingredienser reduserer det naturlige utseende av rynker, styrker kollagen og gjenoppretter din ungdommelige hud. Denne behandlingen er en velværeopplevelse som får deg til å føle på en vakker ungdommeligutstråling.

90 minutter

2.100 kr

Brightening Facial med Multi Acid Peel

– Tata Harper Skincare

Denne personlig tilpassede ansiktsbehandlingen virker for å forbedre din naturlige skjønnhet. Din beste hud blir oppdaget på ny med denne intensive, hudfornyende behandlingen; tilpasset hudens spesifikke behov. Slapp av mens du nyter et tilpasset rensings- og multimaskerituale, kombinert med en ansiktsmassasje for å la huden din se perfekt balansert og virkelig strålende ut.

75 minutter

1.990 kr

Instant Glow Facial

– Tata Harper Skincare

En ansiktsbehandling for deg som ønsker Instant Glow. Behandlingen arbeider med matt, sliten og pigmentert hud samtidig som den naturlig bekjemper aldringstegn. Den perfekte behandlingen før et event.

30 minutter

990 kr

Clinical Alpha Beta Face Peel

– Dr Dennis Gross

Vi behandler huden med en sammensetning av flere forskjellige AHA/BHAsyrer, sammensetningen av fruktsyrer tilpasses din hud. Huden pensles og nøytraliseres før vi masserer inn en spesialmaske bestående av Hyaluronsyre og C vitamin. Behandlingen anbefales som kur 1 gang i måneden minimum 3 måneder.

45 minutter

1.650 kr

Clinical Retinol Peel Treatment

– Dr Dennis Gross

En profesjonell kjemisk peeling i 3 effektive steg med en klinisk dose Retinol som virker kraftfullt hudforyngende og gjenoppbyggende med synlige resultater. Innledningsvis eksfolieres huden med AHA syrer som forbereder veien for Retinolpeelen slik at den går dypt ned i hudlagene. Det unike med Retinol er at den stimulerer cellefornyelsen nedenfra og virker kraftfullt hudforyngende og gjenoppbygger hudstrukturen. Det gir en hud med mer spenst og fasthet.

30 minutter

1.690 kr

Kroppsbehandling

Vi tilbyr muskulær- og klassisk massasje. Behandlingen blir tilpasset til dine behov utifra eventuelle «vondter» eller ønsker. Behandlingene vi tilbyr kan virke både oppfriskende, avslappende og energigivende.

Behandling

Beskrivelse

Varighet

Pris

Rygg- og nakkemassasje

Huden er vårt største organ, men ryggen er det mest sentrale. Den holder oss oppe både mekanisk og nevralt. De fleste bevegelser forplanter seg via ryggen, og signalene til disse bevegelsene går samme veien. Å vie kjærlig pleie til ryggen er en god investering.

I denne behandlingen arbeider vi fra korsrygg og opp til toppen av nakken for å løse opp spenninger i muskler og for å øke bevegeligheten i ryggsøylen.

45 minutter

1.290 kr

Kroppsmassasje

Massasje av hele kroppen tilpasset ditt behov og ønske, fra mykt til dyptgående, og på områder du vil vie mer oppmerksomhet.

Behandlingen utføres både med og uten oljer, og inkluderer en rekke teknikker – for eksempel langsomme, dype kompresjoner og knaing/manipulering av muskler, flytende strøk, tøyninger, rytmiske og dynamiske bevegelser, og stimulering av refleks-soner i hender og føtter.

Behandlingen er avslappende samtidig som den frigjør blokkeringer i kroppen og gir energiflyt.

60 minutter

1.475 kr

Kroppsmassasje

Massasje av hele kroppen tilpasset ditt behov og ønske, fra mykt til dyptgående, og på områder du vil vie mer oppmerksomhet.

Behandlingen utføres både med og uten oljer, og inkluderer en rekke teknikker – for eksempel langsomme, dype kompresjoner og knaing/manipulering av muskler, flytende strøk, tøyninger, rytmiske og dynamiske bevegelser, og stimulering av refleks-soner i hender og føtter.

Behandlingen er avslappende samtidig som den frigjør blokkeringer i kroppen og gir energiflyt. 90 min gir bedre anledning til å fordype seg på områder du føler du har behov.

Velkommen til en reise i kroppen din.

90 minutter

1.975 kr

Ansikt- hender- og fotmassasje

I føtter, hender og ansikt har vi ekstra mange nerver som gjør disse områdene meget sensitive for berøring – det er også utallige refleks-soner og akupressurpunkter som påvirker organer og andre kroppsdeler når man stimulerer disse. Denne behandlingen er meget avslappende samtidig som den på en effektiv måte stimulerer hele kroppen. La føttene som bærer deg, hendene som skaper, og ansiktet ditt som møter verden hver dag få noe tilbake for alt de gir.

60 minutter

1.475 kr

Cellulittbehandling

– The Organic Pharmacy

Green Coffee Body Sculpting fra The Organic Pharmacy: En behandling med 2 forskjellige massasjeteknikker designet for å redusere hovenhet og stimulere til bedre lymfe- og blodsirkulasjon. Fettforbrennende kaffebønner og varmestimulerende chili jobber målrettet med problemområder som lår, hofter, mage og bak. Anbefales som kur.

60 minutter

1.165 kr

The Equilibrum kroppsbehandling

– Seed to Skin

 

 

The Equilibrum er en kroppsbehandling som får deg til å stresse ned, balansere kropp og sinn og gir deg fornyet energi. Behandlingen starter med en lett tørrbørsting av hele kroppen for å vekke sansene, og aktivisere blod og lymfesystemet. En Termal leirmaske blir så lagt på ryggen din, den virker avspennende og tilfører en deilig varme. Mens Masken virker på ryggen blir dine ben og armer massert med varm olje fra massasjelys med nærende oljer og ekstrakt fra vanilje, rose og oud wood. Både energigivende og avslappende dette ritualet etterlater både kropp og sinn i total balanse.

 

 

80 minutter

1.995 kr

 

 

Manikyr

I alle våre neglebehandlinger jobber vi manuelt og med så skånsomme produkter som mulig. Vi har pleieprodukter og neglelakk fra Kure Bazaar, en fransk produsent som har utviklet flotte lakker som både er 10 Free og med 85% økologiske ingredienser.

Behandling Beskrivelse Varighet Pris
The Organic Pharmacy Deluxe Perfect Polish Manikyr med lakk Vi filer og steller negler og neglbånd. Hendene peeles og masseres med deilig honningsskrubb og essensielle oljer. Behandlingen avsluttes med lakk av negler i ønsket farge. 75 minutter 950 kr
Minimanikyr uten lakk For de hendene som kun trenger litt neglestell.
Tillegg for lakk 150 kr
Tillegg for Shellac 350 kr
15 – 30 minutter 550 kr
Manikyr med lakk Vi filer, former og polerer dine negler, steller dine neglebånd og legger valgt lakk. Behandlingen avsluttes med neglebåndsolje og håndkrem. 60 minutter 800 kr
Manikyr med Shellac Vi filer, former og polerer dine negler, steller dine neglebånd og legger valgt Shellac. Behandlingen avsluttes med neglebåndsolje og håndkrem. 60 minutter 900 kr
Fjerning av Shellac 15 – 30 minutter 200 kr
 

Plexigel Sharper

Dette er behandlinen for deg som har svake negler og hvor Shellac ikke sitter så godt.

 

60 minutter 1.000 kr
Plexigel Builder Denne behandlingen gjør det mulig å styrke og forlenge dine negler. Gir et veldig fint og naturlig resultat.

 

90 minutter 1.300 kr
 Plexigel Builder Etterfyll 990 kr
Forlengelse eller korrigering Forlengelse eller korrigering av 1 stk negl inntil 4 negler. 200 kr per.
IBX IBX naturlig styrekende behandling for sprø, tynne negler.

Denne behandlingen kan benyttes i alle våre manikyr behandlinger, den styrker og reparerer din naturlig negl. Behandlingen kan gjøres med og uten lakk eller under shellac.

200 kr første behandling.

150 kr etterfølgende.

Fotpleie

Våre fotbehandlinger utføres av kvalifiserte fotpleiere. Vi tilpasser alle fotbehandlinger etter dine behov og ønsker. Produktene i behandlingene vil være økologiske.

Behandling Beskrivelse Varighet Pris
The Organic Pharmacy Perfect Polish Pedikyr Du starter med et deilig vannbad, før negler og neglebånd blir filt og stelt. Vi fjerner hard hud og masserer føttene med deilig massasje skrubb etterfulgt av massasje. 60 minutter 1.050 kr
The Organic Pharmacy Deluxe Perfect Polish Pedikyr med lakk Du starter med et deilig vannbad, før negler og neglebånd blir filt og stelt. Vi fjerner hard hud og masserer føttene med deilig massasje skrubb etterfulgt av massasje med tilpasset olje eller krem. Avslutter behandlingen med lakk av negler i ønsket farge. 90 minutter 1.190 kr
Pedikyr med Shellac Behandling som over etterfulgt av Shellac. 75 minutter 1.300 kr
Pedikyr med Shellac Fransk lakk Behandling som over etterfulgt av Shellac Fransk lakk 90 minutter 1.350 kr
Fjerning av Shellac   15-30 minutter 250 kr

 

Hårfjerning/ voksbehandling

Alle våre voksbehandlinger utføres med Lycon voks. Dette er en voks som består av de beste råvarene som er tilgjengelig på markedet. Råvarer som ren og naturlig harpiks, bivoks, aromaterapioljer og mineraler gir Lycon den gode kvaliteten. En kvalitet som du vil kunne føle på huden.

Lycon tilbyr to hovedgrupper voks: Stripsvoks og stripsfri voks. Vi benytter stripsvoks på større områder og stripsfri voks på mindre og mer sensitive områder.

Behandling Pris
Ansikt 550 kr
Overleppe 300 kr
Overleppe + hake 450 kr
Legger 450 kr
Lår 500 kr
Bikini 450 kr
Hele ben inklusiv bikini 950 kr
Brasiliansk 650 kr
Hele ben inklusiv brasiliansk 1.200 kr
Armhule 350 kr
Underarmer 400 kr
Rygg 700 kr

Farging av vipper og bryn

Vi farger vipper og bryn med farger fra Permalash. Vi blander og spesialtilpasser fargene til dine vipper og bryn. I behandlingen inngår også napping eller voksing av bryn hvis dette er ønskelig.

Behandling

Varighet

Pris

Permanentsverte vipper

15–30 min

300 kr

Permanentsverte bryn

15–30 min

275 kr

Permanentsverte vipper og bryn

15–30 min

550 kr

Napping og forming av bryn

15–30 min

250 kr

Permanentsverte vipper og bryn, napping og forming av bryn.

30-45 min

700 kr

Gel Lashes Vippeløft med farge

60 min

1.375 kr