NYHET: LEBON ESSENTIALS

Lebon er laget utifra et ønske om å skap den beste tannkremen, både effektivt og med rene ingredienser og i tillegg frisk og god på smak.

Lebon Essentiels tannpasta inneholder 99,84% naturlige ingredienser og er sertifiser av både Ecosert og Cosmos Organic, Tannpastaen er produsert i Frankrike. Lebon essentiels serien kommer i 4 varianter så du kan finne din perfekte friske mintsmak.

Aktive Ingredienser

Noen naturlige ingredienser er grunnleggende, tør vi si avgjørende, for å  beskytte tannemaljen og for å motarbeide plakk og hull i tennene. Du kan lese mer om de nedenfor

 

GRØNN TE – Camellia Sinensis – sertifisert økologisk

Grønn te er en av plantene som naturlig inneholder et høyt innhold av fluor. Den grønne teen vi bruker er sertifisert økologisk for å sikre at planten henter fluor fra kvalitetsjord. Mengden av fluor i Lebon tannkremer er dosert i en balansert og tilstrekkelig mengde til å nøytralisere virkningen av de to bakteriene (Streptococcus Mutans og Lactobacillus Acidophilus) som er ansvarlige for omdannelsen av sukker til syrer i munnhulen. Dette for å ikke utvikle plakk og tannråte.

 

HYDROXYAPATITE – Naturlig mineralingrediens sammensatt av kalsium og fosfat

Hydroksyapatitt er naturlig tilstede i sammensetningen av tenner, siden det utgjør 97 % av emaljen og 70 % av selve tannen. Denne ingrediensen har en remineraliserende virkning: den fyller mikrosprekker og porer i tannemaljen. Gjennom denne regenerative handlingen hjelper Hydroxyapatite med å redusere tannfølsomhet og  beskytter emaljen samtidig som tennene holdes hvite.

 

ALOE VERA – Aloe Barbadensis – sertifisert økologisk

Aloe Vera er en plante med flere gunstige egenskaper for huden, slimhinnene og tannkjøttet. Det fremmer vevsheling av sår og er en naturlig alliert i å redusere betennelse og ømhet i tannkjøttet.

PAPAYA – Carica Papaya – sertifisert økologisk
De naturlige ekstraktene av Papaya inneholder et enzym: Papaïn. Papaïn bekjemper naturlig misfarging ved gradvis å løse opp flekker, tannstein og plakk. Ved å gjøre det bidrar papayaekstrakter til å gjenopprette den naturlige hvitheten til tennene dine