NYHET: BAMFORD MOTHER AND BABY

Som ivrige fans av Bamford hudpleieserien for voksne, var vi veldig glade for å høre at det var en mor- og babyserie på gang, designet for å gjøre stelle tiden til en koselig velværeopplevelse for de små. De fleste av produktene i kolleksjonen er designet for å kunne deles av mor og barn med milde og behagelige dufter av Ringblomst, camille og lavendel.

Ingrediensene er 75 % økologiske og 97 % naturlige, noe som gjør dette til en produktserie som virkelig har hatt fokus på  å holde ingrediensene så naturlige og bærekraftige som mulig.

Vi lanserer i disse dager de 2 første produktene i denne mor og baby linjen i vår nettbutikk

Mother and Baby Balm

Laget for å berolige og pleie sart hud, økologisk balsam har en hudnærende blanding av sheasmør, jojoba og nyperose olje. Kan benyttes av hele familien og bruk den gjerne som beskyttende kuldekrem. Mother and Baby Balm er fri for alkohol, parabener, mineraloljer, fenoksyetanol, ftalater, silikon og duft, og egnet for bruk på babyer. Produktet er Cosmo Organic sertifisert.

Calendula Face & Body Moisturiser

En lett fuktighetskrem, med ekstrakter av beroligende ringblomst olje og beroligende økologisk aprikosolje, formulert for å jevne ut, myke og gi næring til huden

Baby Calendula Moisturizer er fri for alkohol, parabener, mineraloljer, fenoksyetanol, ftalater, silikon og duft, og er egnet for bruk på babyer.