Vi lanserer nye Alpha Beta Resurfacing Professional Face Peel.

Dr Dennis Gross har utviklet en ny peel behandling som bygger videre på Alpha Beta Extra Strong Peel.  Behandlingen inneholder syv forskjellige fruktsyrer og bromelin (et fruktenzym) i tillegg til en stor mengde antioxidanter.  Behandlingen er den kraftigste av Dr. Dennis Gross sine behandlinger og jobber målrettet på dype linjer, store porer, pigmentforandringer og å gi huden glød.

I forbindelse med lanseringen av Alpha Beta Resurfacing Professional Face Peel gir vi deg -20% på en startpakke med 4 behandlinger. Vi gir deg også -20% på Professional Grade Resurfacing Liquid Peel til hjemmebruk nå kun 1.119.-. Denne peelen benytter du 1 gang i uken i de 4 månedene du går på kur for optimal effekt av behandlingen.

Normal pris pr behandling 1.550.-

Pakketilbud for 4 behandlinger nå 4.960.-  Normalt  6.200.-

Tilbudet gjelder i hele oktober.

Behandlingen starter med dobbel rens med renseprodukter tilpasset din hud.

Så ligger man 3×3 minutter med DRX Spectralite Face Ware Pro for å stimulere hudcellene og «varme opp» huden. Dette vil bidra til å klargjøre huden for den etterfølgende peelen. Så påføres Alpha Beta Resurfacing Professional. Da denne peelingen jobber kraftigere en de andre er påføring og nøytaliseringsteknikken litt annerledes en på de andre peelingene. Som siste trinn i behandlingen går man over huden med et kraftig antioksidantserum før serum, krem og øyekrem påføres.