Vanligvis i mars og april tilbyr vi våre kunder en – gjør deg klar for våren kampanje. På grunn av den situasjonen vi er i vil vi nok ikke kunne komme med dette tilbudet frem mot påske, men vi håper jo selvfølgelig at vi kan åpne for behandlinger igjen fredag 27 mars.

 

Men for deg som føler at huden din trenger påfyll av fuktighet, er tørr, stram og litt grå etter en vinter med tørr inneluft og mangel på lys kommer vi her med noen tips du kan gjøre hjemme.

 

Start hjemmebehandlingen med en dobbelrens, og aller helst med en rensemelk som inneholder frukt-enzymer. Første runde rens gjør du som vanlig – masser inn og skyll av. Andre runde med renseprodukt lar du virke på huden i ca 1 minutt. Dette gir enzymene tid til å virke. Frukt-enzymer bryter ned bindeleddet mellom døde hudceller på hudoverflaten og bleker ned sorte prikker. Huden din vil med en gang se friskere og klarere ut.

 

Spray ansiktet med en mist tilpasset din hudtype. Misten vil tilbakestille hudens pH og tilføre viktige antioksidaner som beskytter huden din. Hvis man ikke benytter en mist etter rens vil huden for føles stram og ukomfortabel.

 

Sov gjerne med ansiktsmaske. Mange fuktighetsmasker er såkalte kremmasker, det betyr at de ikke stivner på huden etter 10 til 20 minutter som de fleste rensemasker gjør. Hvis du ønsker å sove med masken din så påfør omtrent samme mengde maske som du ville påført nattkrem.  Fuktighetsmasken vil trekke inn i huden i løpet av natten.

 

Er du usikker på om din rens inneholder enzymer eller om du kan sove med masken din, ring oss gjerne – vi har terapeuter på jobb mandag til fredag fra 10.00 – 18.00 og lørdag 10.00-15.00 og selv om vi ikke kan tilby behandlinger akkurat nå- veileder vi deg gjerne.