MASKEDUO FOR DEN PERFEKTE HØST GLØDEN

Fri Ren Pleies maskeduo for den perfekte høst gløden.

The Black Magic kombinerer en fornyende og avgiftende oppstrammende behandling og en naturlig oksygenboost, som gir energi til hudcellene dine ned til det dypeste nivået. ⁠

The Golden Dew hydrerer og fukter dypt samtidig som den jevner ut rynker og fine linjer og synlig fyller og forfiner huden for et deilig duggfrisk utseende.⁠

⁠Slik bruker du denne duoen:

Step 1. Start med å rense ansiktet godt med en behagelig og målrettet rens. Vi anbefaler The Divine Cleanse fra Seed to Skin. Masser en liten mengde gel direkte på huden med sirkulære oppadgående bevegelser til produktet smelter. Da tilsetter du lunkent vann og fortsetter massasjen til produktet omgjøres til en rik kremet melk konsistens.  Dette gir en dyp dobbelrens. Skyll så av med lunkent vann og gjerne en klut.

Step 2. Påfør så The Black Magic. Masken dyprenser og klarner porer, virker oppstrammende og gir huden en skikkelig oksygen boost. Masken jobber på alle cellelag nivå, fra fjerning av døde hudceller på hudoverflaten til å gi næring og energi til de dypeste cellelag. Masken styrker også Collagen produksjonen, noe som over tid gir en styrket og jevnere hudoverflate.

Resultat alt etter første behandling: Huden din er mykere, har fått tilført mengder med fuktighet, har en jevn hudtone, tørrhetsrynker er redusert og huden har strålende glød. Benytt medfølgende pensel og legg et jevnt passe tykt lag med The Black Magic på ansikt og hals, unngå spesielt sensitive områder og øyepartiet. La virke i 20 minutter. Fukt den medfølgende kluten med lunkent vann og bruk den til å fjerne masken godt.

Step 3. Påfør så The Golden Dew, denne  intense hydro-gel masken  inneholder en kraftfull sammensetting av naturlige fuktrike ingredienser som gir både umiddelbar, men også langsiktig fukt til huden. Påfør masken på ansikt og hals. Masken kan hvis man ønsker benyttes helt opp til øynene. La masken virke i 20 minutter. Vask av med lunkent vann og en klut.

Step 4.  Avslutt med en fantastisk olje, vi anbefaler The Midnight Miracle. Bruk gjerne en Gua Sha  til å massere noen få dråper av oljen over ansikt og hals på kvelden etter at huden er renset. Du finner en guide til hvordan bruke Gua Sha på vår blogg. Avslutt om ønskelig med The Cure fuktighetskrem fra Seed to Skin.