JUNI KAMPANJER

Juni byr på sol, sommer og kanskje også starten på sommerferien.  Denne måneden tilbyr vi hele 3 ulike kampanjer blant våre mange behandlinger.

 

Gjør Deg Klar For Sommer Kampanje

Sommerkampanjen i år som tidligere er hudpleie med utrensning og fuktighet kombinert med hårfjerning i ansiktet hvis ønskelig, og farging og forming av bryn og vipper – Så du er sommerklar til ferien. Behandlingen tar 90 minutter og har kampanjepris 1.590.- Verdi 2.290.-

Dr Dennis Gross Kampanje

Viste du at med Dr Dennis Gross sine peel produkter kan du peele hele året. Vi anbefaler at du i sommer benytter Ultra Gentle Peel for å holde huden ved like og for at du skal få en ekstra fin sommerhud tilbyr vi nå behandlingen «Ultra Gentle Peel og Fuktighetsbehandling» i Salong til spesialpris. Book deg inn på 2 behandlinger av 30 minutter med 2 ukers mellomrom og så får  du -20% på begge behandlingene.

Pris Per behandling 1.320,- Verdi 1.650.-

Hårfjerning Med Voks – 20% Hos Ingrid

Bestill time hos Ingrid og få -20% på alle kropp hårfjerning/voksbehandlinger i juni.

På Fri Ren Pleie jobber vi kontinuerlig med å finne de reneste og mest hudvennlige produktene til bruk i våre behandlinger. Lycon var den første voksprodusenten som tok i bruk beroligende og fuktighetsgivende ingredienser som azulene, aloe vera, kamille, rose og lavendel i hårfjerningsvoksen sin. Dette gjør voksen mer skånsom, noe som igjen betyr mindre sjanse for nupper, rødhet og kortere nedetid i forhold til f eks soling. Når du tar voksbehandlinger hos oss vil du alltid få behandling med Lycon voks.

NB! rabatten gjelder kun på voksbehandlinger gjennomført hos Ingrid.

 

Du kan booke din time på www.fri-renpleie.no eller ringe oss på tlf 23 22 00 00!