GUIDE: TATA HARPERS HJEMME SPA BEHANDLINGER

5 HJEMME BEHANDLINGER DU VIL ELSKE

 

THE MED SPA TREATMENT

Din hjemme peeling og microdermabrasion i et. Oppnå synlig strålende hud på få minutter.

Step 1, påfør Refreshing Cleanser – på tørr hud, masser 2 til 3 pump av produktet over ansikt og hals til produktet endrer farge til hvit. Skyll så av med lunkent vann og eventuelt en musselin klut.

Step 2, påfør så Clarifying Mask – et passe tykt lag av masken over ansikt og hals. La masken virke i 15 til 20 minutter, masser så huden med varmt vann for å få en lett eksfoliering. Vask deretter av maskerestene.

Påfør så step 3,  Resurfacing Serum, massér inn 1-2 pump over ansikt, hals og decollete.

THE JET LAG FACIAL

En fantastisk 30 minutter behandling som tilfører fukt, reduserer hovenhet og frisker opp  huden etter en stressende dag.

Step 1, påfør Clarifying Cleanser – Påfør en liten mengde tilsvarende (et til to pump) over ansikt og hals, masser lett i sirkulære bevegelser. Skyll så av med lunkent vann.

Step 2, Påfør så Hydrating Floral Mask – Påfør en liten mengde maske over ansikt og hals etter at du har renset huden. La masken ligge i 15-20 minutter.

Step 3, Etter masken har ligget på i ca 20 minutter tar du så Hydrating Floral Essence og sprayer godt over ansikt og hals. Masser opp masken og essensen til en nydelig kremete konsistens, og gi ansiktet ditt en god massaje. Rens deretter av med lunkent vann.

Step 4, Påfør så Boosted Contouring Eye Balm – massér inn et tynt lag rundt hele øyeområdet. Følg deretter med en god fuktighetskrem.

THE DETOX FACIAL

Din anti-forurensning behandling for å fjerne oppbygget smuss og roe  overbelastet hud.  Etterlater huden med en fornyet glød.

Step 1, Start med en dobbel rensing ved først å massere Regenerating Cleanser på tørr hud, skyll og deretter følge med Purifying Cleanser for å stimulere en mild enzymatisk forurensningseffekt.

Step 2, Påfør et tykt lag med Purifying Mask for å detox porene, absorbere olje og trekke ut urenheter. La ligge i 15-20 minutter og rens av med lunket vann.

Step 3, Påfør et par pump med  Hydrating Floral Essence, masser deretter en liten mengde Restorative Eye Crème rundt hele øyeområdet for å redusere rynker og mørke skygger for lyse, glatte øyne.

Step 4, Fukt og finish med Hyaluronic Gel Moisturizer for ultralett, men likevel intens fuktighet og Beautifying Face Oil for å låse inn antioksidanter og glød.

 

THE ANTI-AGING FACIAL

En kraftig anti-ryke behandling for å eksfoliere huden og gjenopprette det  ungdommelige utseende av spenst og volum.

Step 1, Start med vår favoritthack for øyeblikkelig glød: Påfør Regenerating Cleanser på tørr hud, med et tykt lag Resurfacing Mask direkte på toppen. Fjern det med et varmt håndkle etter 15 minutter.

Step 2, Påfør så  Hydrating Floral Essence for å maksimere absorpsjonen av følgende produkter.

Step 3, Påfør Påfør ett pump over ansikt og hals, og massér inn i huden. Dette er det viktigste steget i din hudpleierutine for å jobbe mot hudaldring.

Alternativt tips:  Bland 1 pump Elixir Vitae med 1 pumpe Boosted Contouring Serum inn I en anti-aigng cocktail og masser godt inn i ansiktet og på halsen.

Step 4, Masser en liten mengde Elixir Vitae Eye Serum rundt hele øyeområdet.
Du kan også bruke en jaderoller og for å maksimere fordelene for ungdomsgjenoppretting.

THE DATE NIGHT FACIAL

Din nye 15 minutter pick me up behandling for å transformere sliten hud til ny strålende hud.

Step 1, Start med vår favoritthack for øyeblikkelig glød: Påfør Regenerating Cleanser på tørr hud, med et tykt lag Resurfacing Mask direkte på toppen. Fjern det med et varmt håndkle etter 15 minutter.

Step 2, Avslutt med Illuminating Moisturizer –  En silkemyk fuktighetskrem med diamantstøv. Denne lette og behagelige fuktighetskremen har en universell rosa farge som klarner huden og diamantstøv som umiddelbart lysner hudtonen. Lysrefleksjonen fra diamantstøvet gir også en optisk utglattede effekt på linjer og rynker.