Fri Ren Pleie 5 års jubileum

Fri Ren Pleie ferier 5 års dag og ønsker deg velkommen til å ferie med kampanjer, rabatter og lanseringer!
5 år har gått fort, vi føler at vi har blitt godt kjent med så mange flotte kunder her på Vinderen- og selv om tiden er litt annerledes akkurat nå, vil vi gjerne gjøre litt stas på kundene våre og oss selv.

I samarbeid med våre leverandører har vi kommet frem til at vi feirer i hele november, med gavedryss og knallgode tilbud til alle dere våre trofaste kunder. Vi vil gjerne gi litt tilbake til alle dere som er brukere av vår butikk, vår nettbutikk og som kommer til oss for behandlinger.

I hele november vil du derfor få et rabattkort som gir deg 10% rabatt på ditt neste produktkjøp hos oss. Rabattkortet kan benyttes i butikk og i nettbutikk.

I  bursdags-uken (16 – 21 November) får dere også muligheten til gode rabatter, lanseringer og kampanjer.

Følg oss også på Instagram og Facebook, hvor det kommer mange flotte giveaways! Vi kårer flere heldige vinnere!

@frirenpleie

Events fra 16 til 21 November 

Mandag 16 November – The Organic Pharmacy -20% butikk og nettbutikk.
Tilbudet gjelder alle produktene vi har tilgjengelig i The Organic Pharmacy serien. Du vil også motta en gave fra The Organic Pharmacy verdi kr 250,-

Tirsdag 17  November – Tata Harper – 20 % i butikk og nettbutikk.
Tilbudet gjelder alle produktene tilgjengelig i Tata Harper serien.
Her vil det også bli sendt med ekstra gaver.

Onsdag 18 November – VERDENSNYHET!
Vi lanserer som første salong Marina Miracles nye spesialdesignede hudpleiebehandling – GLOW EXPRESS PRO GREEN 7 ACID PEEL.
Og ikke bare det, men du har også mulighet til å få denne behandlingen kostnadsfri på lanseringsdagen. Booker du deg tid og handler 3 produkter fra Marina Miracle får du denne behandlingen med på kjøpet
Her lønner det seg å være tidlig ute for å sikre seg en time!

Torsdag 19 November – Vi lanserer NuFace FIX
Hele torsdagen vil vi ha kostnadsfri demo med NuFace og Nuface FIX. Vi viser deg hvodan du effektivt og med umiddelbart resultat forynger din hud. Vi veileder deg også i hvilke pleieprodukter du bør benytte for å ta vare på huden din. Grunnet våre koronatiltak og for at du skal føle deg trygg her hos oss ber vi deg booke time til denne lanseringen.

Fredag 20  November – Ilia Beauty Veiledning!
Har du lyst til å få tips og veiledning på Ilia Beauty. Hele fredagen tilbyr vi gratis makeupveiledning og hjelper deg å velge ut riktige farger i denne flotte økologiske makeup serien.
Grunnet våre koronatiltak og for at du skal føle deg trygg her hos oss ber vi deg booke time til denne veiledningen.

Vi håper vi ser deg i løpet av feiringen, booking gjeldene bursdagsuken gjøres via telefon.
Tlf: 23 22 00 00

Tips! Få unnagjort julegavene tidlig og bruk våre rabatter, i kommentarfeltet på ordenen skriv «julegave» og vi pakker inn pent og sender!
Du kan også hente i butikk.