20% RABATT PÅ MANIKYR BEHANDLINGER I NOVEMBER

I November gir vi -20% på alle Manikyrbehandlinger på vår meny, tilbudet gjelder også for allerede bestilte manikyr behandlinger. Rabatten blir trukket av ved betaling.

Fri Ren Pleie  ønsker til enhver tid å tilby behandlinger av ypperste kvalitet samtidig som at du som kunde skal føle deg trygg på at du også får de reneste produktene på markedet. Litt om våre fantastiske produkter som vi bruker i behandlingene våre:

Kure Bazaar Økologisk neglelakk
Den første neglelakken som kombinerer økologiske og naturlige ingredienser med moteverdens farger. År med forskning fikk skaperne av Kure Bazaar til å innse at kjemikaliene i neglelakk og neglelakkfjerner måtte reduseres dramatisk. Derfor utviklet de Kure Bazaar som er formulert med opp til 85% økologiske og naturlige ingredienser. I vår butikk og i våre behandlinger vil du finne neglepleie produkter fra Kure Bazaar i tillegg til en mengde flotte farger.
Kure Bazaar er 10-FREE, det vil si at lakkene ikke inneholder  Toulen, Formaldehyd, dibutylftalat, syntetisk kamfer, TPHP (trifenyl fosfat), parabener, xylen, styren, benzophenone-1, benzophenone-3. Stoffer som man setter spørsmålstegn ved i forhold til hormonhemmere og mulig kreftfremkallende ingredienser.

CND Schellac
Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en lakk som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i CND UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager. Schellac fjernes på bare 5 til 10 minutter uten noen filing på naturneglen.

CND Shellac er en profesjonell behandling som er 7-FREE, det vil si fri for toluen, kamfer, formaldehyd, ftalater (DBP), formaldehydharpiks, xylen og metyl etyl keton (MEK). Stoffer som man setter spørsmålstegn ved i forhold til hormonhemmere og mulig kreftfremkallende ingredienser.

Du kan booke din time på www.fri-renpleie.no eller ringe oss på tlf 23 22 00 00!